Το ιστολόγιο των μαθητών της Γ2 τάξης του 1ου Περαματικού Δ. Σ. Αλεξανδρούπολης

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

 1η Δραστηριότητα  (Erasmus+ πρόγραμμα με τίτλο:  Open minds@ Include.net - creative pedagogies,global competencies for inclusion)

Δημιουργήστε τα δικά σας έργα με θέμα: "Μια επιθυμία που θέλω να πραγματοποιήσω μετά το τέλος της πανδημίας,  μέσα σ΄ενα μπουκάλι που θα διαλέξουν από τα πρότυπα που θα βρείτε στον σύνδεσμο https://www.bottlemoments.com/templates. Έπειτα, θα μου τα στείλετε στο  Google drive  και αργότεραγια θα τα αναρτήσουμε  στο twinnspace του έργου. Όπως θα δείτε και στον σύνδεσμο, υπάρχει η δυνατότητα τα έργα σας να συμμετάσχουν και σε διαγωνισμό με δική σας ευθύνη. Καλό θα ήταν να μου τα στείλετε μέχρι 22 Μαρτίου.

Βήμα 1: Κάντε λήψη και εκτυπώστε το πρότυπο Bottle Moments εδώ. Υπάρχουν μερικά διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε!

Βήμα 2: Σχεδίαση! Τι ονειρεύεστε να κάνετε μόλις τελειώσει η πανδημία; Εκφραστείτε ελεύθερα, με φαντασία και υπέροχα όπως σας αρέσει! Δεν χρειάζεται να είστε οι καλύτεροι  καλλιτέχνες του κόσμου - θέλουμε να δούμε τι περιμένετε! Πάνω απ 'όλα, διασκεδάστε!

Βήμα 3: Στείλτε μου τη ζωγραφιά σας μέχρι τις 20 Μαρτίου. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!: Μην ξεχάσετε να  περιγράψετε τι απεικονίζει η ζωγραφιά σας, να γράψετε το όνομά σας  και  την ηλικία σας ! 

Εδώ είναι ο ιστότοπος για να πάρετε ιδέες :https://www.bottlemoments.com/covid-19-kids
Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργίες σας!

Καλές Απόκριες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, οι μαθητές της Γ΄ταξης ετοίμασαν quiz, με τα ipads τους και έ...